Vizitare

Sediul Observatorului din Bd. Lascăr Catargiu este în renovare.

Începând cu luna decembrie 2015 se fac observații de la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei nr. 151), numai dacă este senin.

 

Activitate Data 2015 și 2016

Observații astronomice de seară

joi, vineri și sâmbătă de la ora 20:00 la Casa Filipescu-Cesianu. Ultimul vizitator intră la ora 21:30
Observații astronomice de zi miercuri și duminică, între 11 și 14

 

Detaliile de mai jos sunt valabile atunci când se efectuează observații astronomice cu publicul.

Pentru efectuarea de observatii astronomice costul unui bilet este de 5 lei, iar pentru categoriile care beneficiază de reduceri (elevi, studenți, pensionari) biletul redus costă 2 lei. Toate biletele se achiziționează de la punctul de observații.

Înainte de a veni la observații citește neapărat ghidul de vizitare!

Observatorul Astronomic este deschis accesului public, putând fi vizitat de către grupuri organizate sau persoane individuale. Nu sunt necesare programari prealabile însă pentru grupurile numeroase (peste 20 de persoane) este bine să se facă o programare prin email pentru o organizare mai bună. Participarea la observații și prezentări se face pe bază de bilet.

Fiecare vizitator beneficiază de ghidaj gratuit (în afară de română vorbim şi engleză).

Alte taxe: taxa de fotografiere în sediu de către turişti 15 lei; taxa de fotografiere profesionistă, filmare TV filme documentare 35 lei m2/ oră. Toate aceste taxe se plătesc anticipat la casierie Muzeului Municipiului București.

Informațiile despre programul de vizitare au fost verificate în luna aprilie 2016.

Pentru a beneficia de informații corecte verificați programul de vizitare pe acest site. Există zeci de site-uri de evenimente care dau programul greșit și nu suntem responsabili dacă informațiile lor sunt greșite.

25-Apr-2016 10:53