Vizitare

Sediul Observatorului din Bd. Lascăr Catargiu este în renovare.

Începând cu luna decembrie 2015 observațiile astronomice se țin din curtea Casei Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei nr. 151), numai dacă este senin, după programul de mai jos.

 

Activitate Intervalul orar

Observații astronomice de seară

joi, vineri și sâmbătă de la ora 20:00 la Casa Filipescu-Cesianu. Ultimul vizitator intră la ora 22
Observații astronomice de zi miercuri și duminică, între 11 și 14

 

Informațiile utile

Pentru efectuarea de observatii astronomice costul unui bilet este de 5 lei, iar pentru categoriile care beneficiază de reduceri (elevi, studenți, pensionari) biletul redus costă 2 lei. Toate biletele se achiziționează de la punctul de observații.

Înainte de a veni la observații citește neapărat ghidul de vizitare!

Nu sunt necesare programari prealabile însă pentru grupurile numeroase (peste 20 de persoane) este bine să se facă o programare prin email pentru o organizare mai bună. Participarea la observații și prezentări se face pe bază de bilet.

Fiecare vizitator beneficiază de ghidaj gratuit (în afară de română vorbim şi engleză).

Alte taxe: taxa de fotografiere în sediu de către turişti 15 lei; taxa de fotografiere profesionistă, filmare TV filme documentare 35 lei m2/ oră. Toate aceste taxe se plătesc anticipat la casierie Muzeului Municipiului București.

Informațiile despre programul de vizitare au fost verificate în luna august 2016.

Pentru a beneficia de informații corecte verificați programul de vizitare pe acest site. Există zeci de site-uri de evenimente care dau programul greșit și nu suntem responsabili dacă informațiile lor sunt greșite.

01-Aug-2016 14:05