Școala de varăa - august 2019

Școala de vara în planetariu. În fiecare duminica a lunii august, la ora 11.

Școala de vara de astronomie se ține anul acesta în planetariu și este recomandata copiilor între 7 -12 ani. În întunericul artificial copii vor fi însoțiți de bolta cereasca, presarate de nenumarate stele. 

  • Sedința 4 august
    Cerul de zi și de noapte
  • Sedința 11 august
    Constelațiile și poveștile lor
  • Sedința 18 august
     Mersul planetelor pe cer și aspectul cerului de pe alte planete

Înscrierile se fac la 0722.521939 sau urseanu.astro@gmail.com în oridinea solicitarii.

Pentru înscriere, va rugam sa menționați numele copilului, vârsta și sa ne lasați un numar de telefon/email la care va putem contacta. Pentru o continuitate eficienta, așteptam entuziaști care vor sa participe la minim 2 ședințe. Daca doriți sa veniți la o singura ședința, vă așteptam la prezentarile de planetariu de joi pâna sâmbata începând cu ora 18:45.

Locurile pentru curs sunt limitate! Daca v-ați înscris și credeți ca nu mai ajungeți la curs, va rugam sa ne anunțați din timp ca sa putem oferi locul altui copil. 

Va rugam nu insistați în cazul copiilor sub vârsta de 7 ani. Copii trebuie sa vina însoțiți de un adult. În timpul prezentarii de planetariu nu putem primi adulții, dar în ultima jumatate de ora în cadrul observațiilor solare îi puteți însoți. Copii nu vor parasi Observatorul fara un adult indiferent de vârsta.

Taxa de participare: 10lei/ședința.